Boluri carton 16Oz-450 ml

Ideale pentru servirea unei cantitati de 430 ml-450 ml, supe sau ciorbe fierbinti, dar se pot folosi si pentru ambalarea salatelor proaspete. Sunt prevazute cu capac nervurat, rezistent, care inchide ermetic bolul de carton si ii confera o rezistenta in plus. Se pot depozita unul peste celalalt fiind usor de transportat.

Va oferim din stoc Boluri carton ALBE si KRAFT, marime 16Oz-450 ml (~473 ml pana la capac), ideale si pentru cei care ruleaza un business tip catering.

Te rugam sa vizualizezi mai jos detalii pentru fiecare categorie in parte.

16Oz

ALBE

Boluri carton ALBE. Capacitate 14Oz-400 ml, ~420 ml pana la capac. Ambalate 50 buc/set, 12 set/cutie, 600 buc/cutie.

VEZI PRETURILE NOASTRE>
16Oz

Personalizate 1-2 culori

Nu exista limita de suprafata, bolurile de carton se pot personaliza pe intreaga lor suprafata. Imprimarea se face cu vopsele alimentare de tip SAFE FOOD..

VEZI PRETURILE NOASTRE>
16Oz

Personalizate 3-4 culori, policromie

Si in acest caz personalizarea se poate face pe intreaga suprafata a bolului, grafica se va furniza in format vectorial de tip AI, EPS, PDF sau in cazul in caree aveti o imagine, grafica furnizata va fi de tipul TIFF 300 dpi.

VEZI PRETURILE NOASTRE>
16Oz

Speciale (Emboss)

Se pot realiza mansoane/sleeve personalizate "emboss" care imbraca bolul, realizand o dubla protectie la lichidele fierbinti.

Va reamintim

Pahare carton personalizate, full print in productie proprie.

Imprimarea se face cu vopsele alimentare de tip SAFE FOOD in acest sens eliberam Certificat de Conformitate. Nu exista limita de suprafata in ceea ce priveste imprimarea, se poate personaliza intreaga suprafata a paharului.

Productie pahare carton.

 • Pahare carton 4Oz

  In mod curent se folosesc pentru cafele mici de tip espresso, dar se poate consuma si un espresso dublu sau chiar un espresso macchiato.

 • Pahare carton 7Oz

  Sunt configurate pentru aparatele de tip Vending. Testate pe aproape toate tipurile de aparate Vending, nu se blocheaza.

 • Pahare carton 9Oz

  Suficient de mari pentru a incapea in ele un Americano mediu, Caffe Latte, cappuccino sau alte tipuri de cafele cu continut mai mare de apa sau lapte.

 • Pahare carton 12Oz

  O excelenta alegere pentru bauturi medii, au mai mult spatiu decat paharele de carton 9Oz, ideale pentru bauturile cu multa spuma.

 • Pahare carton 14Oz

  Fiind fabricate dintr-un carton suficient de gros sunt ideale pentru bauturile fierbinti mari.

 • Boluri carton 14Oz

  Au fost concepute special pentru supele, ciorbele fierbinti, dar sunt ideale si pentru salatele proaspete

 • Pahare carton personalizate

  Producem pahare carton personalziate incepand cu 500 buc (sau chiar mai putine) si le livram in 7-9 zile lucratoare.

Design by  OPEN CONSULT