• Acasa ::
  • Pahare cafea CARTON
image

Daca doresti sa oferi paharelor tale un aspect vintage, eco sau rustic, comanda varianta pahare carton kraft incepand de la cateva bucati pana la cateva sute de mii in doar 9-11 zile lucratoare de la lansarea comenzii. Daca ne intrebati de pahare carton kraft pentru cafea de calitate va garantam ca noi producem asa ceva. In ceea ce priveste personalizare, recomandam culori inchise, verde, albastru, negru, maro, visiniu, pentru a putea acoperi structura cartonului kraft, imprimarea se face cu vopsele alimentare de tip Safe Food.  Inainte de comanda va expediem mostre pahare carton din toate cele opt dimensiuni pe care le producem , sa puteti vedea calitatea imprimarii, le puteti testa si daca totul este in regula lansam comanda in productie.

Aveti sau deschideti o locatie coffee to go? Puteti conta pe productia noastra de pahare carton kraft pentru cafea cu capac.

Avem capace pentru toate dimensiunile de pahare pe care le producem, albe, negre, maro, mai mult putem produce la comanda orice culoare de capac.

Cere o oferta de pret

COMENTARII

Felix RUS

Firma noastra este 100% romaneasca. Ne mandrim ca ambalajele personalizate le fabricam aici in Cluj-Napoca, Romania, cu muncitori romani.

Iti livram ambalaje personalizate in 7-9 zile lucratoare.

Rata de raspuns la cererea ta este de 100%, iti trimitem oferta de pret in cateva minute dupa ce primim email-ul tau.

Livrare la timp prin orice curier doresti.

Personalizare ambalaje din hartie si carton incepand cu 50 buc. Este bine sa stii ca 50-1000 buc, ambalaje din hartie si carton personalizate, le livram in 3-4 zile.

April 14, 2014, 18:01

 PAHARE CARTON PERSONALIZATE

Producem cinci marimi de pahare carton, 4Oz, 7Oz, 9Oz, 12Oz, 16Oz, incepand cu 500 buc.

BOLURI CARTON PERSONALIZATE

Am lansat si productia de boluri carton personalizate, incepand de la 500 buc..

CONSUMABILE pahare carTon

Avem in stoc capace aferente marimilor de pahare pe care le producem..

Design by  OPEN CONSULT